Urmărește-ne pe:

Servicii & Produse

SERVICII MEDIA ROM GRUP

Transport Rapid & Sigur

Din punct de vedere al logisticii necesare derulării acestei activităţi, firma are dotarea necesară pentru transportul în cel mai scurt timp a carburanţilor în locaţiile clienţilor.

Transportul carburanţilor de la furnizori spre beneficiari se realizează cu cinci cisterne proprii cu capacitate de 32.000 litri, dotate cu debitmetre şi sisteme de măsurare performante sau cu cisterne puse la dispoziţie de furnizorul nostru OMV-Petrom, dotate de asemenea cu contoare de descărcare.

(!) Cisternele proprii sunt dotate cu sisteme de urmărire prin GPS şi beneficiază de serviciu Fuel Tancking. Acest serviciu este dedicat clienţilor OMV Petrom, ne informează în legătură cu momentul livrării comenzii de carburant şi ne asigură un grad ridicat de transparenţă al livrării.

Stocare & Utilizare

Achiziţia şi punerea la dispoziţia agricultorilor a staţiilor de incintă pentru consumul propriu de carburant.

Suplimentar în cadrul acestui segment, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, dezvoltăm bazele unei colaborări cu staţii mobile (staţii de incintă) care sunt achiziţionate de noi şi lăsate în folosinţă în locaţiile indicate de clienţi.

Pe perioada contractului carburanţii se vor achiziţiona în mod exclusiv doar de la societatea noastră. Reţeaua noastră cuprinde peste 100 de staţii de incintă (cu capacităţi între 5.000 l şi 30.000 l) în locaţii diferite.

(!) În situaţia în care nu se justifică economic darea în locaţie de gestiune a unui rezervor de carburanţi, putem facilita achiziţia unui asemenea bazin cu plata până la 6 rate lunare.

PRODUSE MEDIA ROM GRUP

Carburanți de calitate superioară

– Îmbunătăţirea performanţelor motorului şi o protecţie mai bună a acestuia
– Extra kilometri şi emisii mai mici
CE FACE MOTORINA EXTRA SĂ FIE UN CARBURANT PREMIUM?

Cu o reţea de peste 2.000 benzinării, inclusiv până la 300 benzinării adecvate pentru camioane şi proiectate în special pentru a deservi nevoile transportatorilor, OMV oferă mobilitate pentru persoanele în mișcare în regiunea Dunării. Benzinăriile OMV sunt poziţionate strategic pe rutele principale de transport din Europa Centrală. Acestea s-au dezvoltat pentru a deveni centre inovatoare si multifuncţionale de servicii, oferirind produse şi servicii de înaltă calitate necesare pe drum, iar combustibilii OMV îndeplinesc aşteptările ridicate ale clienţilor. Combustibilii OMV garantează performanţa de top şi protejează motoarele şi mediul înconjurător.

Universul VIVA, din aproximativ 1.000 benzinării OMV, oferă un loc de relaxare: cafea de specialitate, sandvişuri proaspete şi calde, snack-uri gustoase şi, de asemenea, o gamă de 1.500 produse adaptate în special nevoilor clienţilor în mişcare.

Cardul OMV ROUTEX este cardul internaţional pentru combustibil si servicii dedicate flotei comerciale. Este cheia pentru plata fără numerar a taxelor de drum şi de tunel şi, de asemenea, servicii de urgenţă si asistenţă rutieră. Reduce eforturile administrative şi permite transparenţa deplină a tuturor tranzacţiilor.

Modalitatea de colaborare

Reprezentantul nostru de vânzări vine direct la sediul dumneavoastră sau vă contactează prin telefon sau e-mail.

În 24 de ore realizăm contractul împreună cu dumneavoastră, apoi stabilim modalitatea și termenul de plată.

În final, livrăm în cel mai scurt timp posibil, combustibilul la locația stabilită în contractul semnat.

CONTACTEAZĂ ACUM UN REPREZENTANT DE VÂNZĂRI

Ionel Stoica

Director Comercial

Tel: 0728.708.232
E-mail: ionel.stoica@mediaromgrup.ro

cookies

Răzvan Muraru

Manager Regional - Vânzări

Tel: 0728.082.141
E-mail: razvan.muraru@mediaromgrup.ro

avantaje

Eugen Grigore

Reprezentant Vânzări

Tel: 0728.082.145
E-mail: eugen.grigore@mediaromgrup.ro

perspective

Teodor Ilie

Reprezentant Vânzări

Tel: 0728.082.146
E-mail: teodor.ilie@mediaromgrup.ro

Părerea Clienților

Ascultăm cu atenție părerea clienților noștri. Descoperiți ce au de spus despre experiența lor cu noi.

Solicită Oferta Personalizată

Dacă sunteți gata să începeți și să descoperiți soluțiile noastre inovatoare în agricultură și energie sau dacă aveți întrebări sau cereri specifice, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să vă dezvoltați afacerea cu succes.

Urmărește-ne pe Social Media:

Copyright © 2024 MEDIA ROM GRUP S.R.L. Toate drepturile rezervate.